آشنایی با خیابان وحدت اسلامی
به گزارش خبرنگار گروه مناطق «سردبیر پرس»؛ خیابان وحدت اسلامی(شاهپور سابق) یکی از قدیمیترین خیابانهای تهران است. این خیابان از میدان حسنآباد تا خیابان شوش امتداد دارد و دارای اماکنی مانند پارک شهر، بازار میوه و ترهبار، میدان وحدت اسلامی (میدان شاهپور سابق)، اداره آگاهی شاهپور، بیمارستان پوست رازی، خیابان باقری (تهرانچی قدیم، سرهنگ هوشیار)، همسایگی […]
به گزارش خبرنگار گروه مناطق «سردبیر پرس»؛ خیابان وحدت اسلامی(شاهپور سابق) یکی از قدیمیترین خیابانهای تهران است. این خیابان از میدان حسنآباد تا خیابان شوش امتداد دارد و دارای اماکنی مانند پارک شهر، بازار میوه و ترهبار، میدان وحدت اسلامی (میدان شاهپور سابق)، اداره آگاهی شاهپور، بیمارستان پوست رازی، خیابان باقری (تهرانچی قدیم، سرهنگ هوشیار)، همسایگی با محلهٔ قدیمی سنگلج، خیابان مختاری (بازار محلی) و محلهٔ تختی (خانه غلامرضا تختی در این محل بود) است.
خیابان وحدت اسلامی از شاهراههای اصلی تهران است که گاهی اتوبوسهای برونشهری پایانه آرژانتین (بیهقی) از این خیابان برای خارج شدن از تهران بهره میبرند.
خیابان وحدت اسلامی از ابتدا تاکنون در محدوده طرح ترافیک بوده است؛ انتهای این خیابان که به خیابان شوش منتهی میشود از محدوده طرح ترافیک خارج شده و وارد محدوده زوج و فرد میشود.
تنها ایستگاه مترو در این خیابان در میدان حسنآباد است و ایستگاههای متروی شوش، میدان راهآهن، مولوی، خیام، منیریه، پانزده خرداد (بازار تهران) و توپخانه (امام خمینی فعلی) در نزدیکی این خیابان قرار دارند.
تاریخچه خیابان وحدت اسلامی
در گذشته به تاریخ ۱۳۰۹ ه. ق (۱۲۷۰ ه. خ) قسمتی از این خیابان در محدودهٔ حصار ناصری قرار داشت که به چهار نام خوانده میشد؛ خیابان بهجت آباد؛ از تقاطع خیابان انقلاب کنونی تا تقاطع خیابان امام خمینی کنونی (سپه)، خیابان مسجد آقا شیخ هادی؛ از تقاطع خیابان امام خمینی کنونی (سپه) تا تقاطع خیابان اسدیمنش (البرز)، خیابان نصرتالدوله؛ از تقاطع خیابان اسدیمنش (البرز) تا تقاطع خیابان شیخ بهایی، خیابان قوامالدوله؛ از تقاطع خیابان شیخ بهایی تا تقاطع خیابان مولوی و از تقاطع خیابان مولوی به سمت جنوب خیابانی نبوده است.
از اهالی معروف این محله میتوان به احمد کسروی، تاریخنگار، زبانشناس، پژوهشگر و وکیل دادگستری. سید محمود حسابی اشاره کرد.
پل وحدت اسلامی که یکی از پلهای تقاطعی تهران است نیز بر روی خیابان وحدت اسلامی قرار دارد. ساخت این پل از ابتدای تیرماه سال ۱۳۹۰ آغاز و در دی ماه همان سال پایان رسید. این پل در دوره مدیریت محمدباقر قالیباف در شهرداری تهران احداث شد.
انتهای پیام/خ
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰