خروج اتباع یک شبه ممکن نیست
سردار اسماعیل کوثری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری- تحلیلی سردبیر پرس در سوالی مبنی بر اینکه اتباع چگونه وارد خاک ایران میشوند، گفت: روشهای مختلفی برای ورود اتباع به ایران وجود دارد؛ مخصوصا شبها؛ آنان با استفاده از این موقعیت به سادگی وارد ایران میشوند. نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی […]
سردار اسماعیل کوثری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری- تحلیلی سردبیر پرس در سوالی مبنی بر اینکه اتباع چگونه وارد خاک ایران میشوند، گفت: روشهای مختلفی برای ورود اتباع به ایران وجود دارد؛ مخصوصا شبها؛ آنان با استفاده از این موقعیت به سادگی وارد ایران میشوند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اتباع بیگانه یک شبه وارد ایران نشدند که یک شبه خارج شوند، گفت: خروج اتباع از کشور نیازمند مرور زمان است.
او یادآور شد: نحوه خروج اتباع از ایران نیازمند مرور زمان است یهویی نمیتوان آنان را به طور یکجا اخراج کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شمار اتباع در کشور پایین نیست که بخواهیم آنان را به راحتی از ایران اخراج کنیم، گفت: انشاءالله عوامل اجرایی کشور طوری برنامهریزی کنند که خروج آنان به طور کامل از کشور انجام شود.
کوثری در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه امیدوارم هر چه سریعتر خروج اتباع از کشور فراهم شود و دیگر اجازه ورود آنان به ایران داده نشود، افزود: اتباع غیرمجاز تا پایان سال ۱۴۰۳ باید ایران را ترک کنند، این مسأله هم در جریان است و پیگیری میکنیم.
کوثری اظهارداشت: در مجلس شورای اسلامی لایحه سازمان ملی مهاجرت و طرح ساماندهی اتباع خارجی تلفیق و گزارش کمیسیون در این باره برای تصویب در صحن مجلس به هیأت رئیسه ارسال شد، اما به دلیل پایان کار دوره یازدهم مجلس این گزارش در صحن مورد بررسی قرار نگرفت.
او افزود: این گزارش در دوره جدید مجلس در کمیسیون شوراها مورد بررسی و تصویب قرار گرفت تا گزارش آن در ابتدای دوره دوازدهم مجلس برای بررسی و تصویب در دستور کار صحن مجلس قرار گیرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بیشتر مواد این طرح در کمیسیون تصویب و برخی مواد آن نیز برای بررسی بیشتر به کارگروه ارجاع شد.
وی گفت: طبق مصوبه کمیسیون در این باره بنا شد تا اطلاعات اتباع خارجی در سامانهای ثبت شود و شورایی تحت عنوان شورای راهبری که نمایندگانی از ۲۱ دستگاه مرتبط با حوزه اتباع خارجی در آن عضویت خواهند داشت در وزارت کشور تشکیل شود و کار سیاستگذاری در امور مربوط به اتباع بیگانه را بر عهده داشته باشد.
انتهای پیام//ح. ع
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰