خسارت هشت میلیارد دلاری قطع برق به کشور
به گزارش «سردبیر پرس»؛ علیرضا عباسی در گفتگویی، اظهار کرد: در برنامه ششم توسعه تکلیف قانونی افزایش تولید ۲۵ هزار مگاوات برق را داشتیم. اما این کار یا اولویت دولت وقت (دولت یازدهم و دوازدهم) نبود و یا ارادهای برای انجام آن وجود نداشت، برای همین امروز با چنین مشکلات و ناترازیهایی مواجه هستیم. وی […]
به گزارش «سردبیر پرس»؛ علیرضا عباسی در گفتگویی، اظهار کرد: در برنامه ششم توسعه تکلیف قانونی افزایش تولید ۲۵ هزار مگاوات برق را داشتیم. اما این کار یا اولویت دولت وقت (دولت یازدهم و دوازدهم) نبود و یا ارادهای برای انجام آن وجود نداشت، برای همین امروز با چنین مشکلات و ناترازیهایی مواجه هستیم.
وی افزود: اگر اراده بود و این کار انجام میشد، امروز چنین مشکلاتی نداشتیم. در برنامه هفتم پیشرفت، در مجلس شورای اسلامی تمام تلاش خود را برای آیندهنگری در خصوص تولید برق به کار گرفتیم. همچنین در بودجههای مصوب پرداختی به دولت نیز این موضوع را درنظر خواهیم گرفت.
عباسی تأکید کرد: امروزه یکی از موضوعات مطرح کشور توسعه صنعت است که نیاز به انرژی دارد، علاوه بر این مردم هم برای رفاه به انرژی نیاز دارند، مسلماً قطعی چند ساعته برق با رفاه مردم و توسعه صنعت در تضاد است.
عباسی افزود: پنج میلیارد دلار برای توسعه ۱۱ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر باید هزینه کنیم، در حالی که قطع برق ناشی از ناترازی باعث بروز خسارت بزرگ حداقل هشت میلیارد دلاری به صنعت و کشاورزی میشود.
وی یادآور شد: باید تلاش کنیم تا بتوانیم با رفع موانع و تسهیلگریها سر خود را در پایان برنامه هفتم بالا بگیریم. همچنین با تلاش فراوان همگانی درصد بالایی از شاخصهای مصوب در قسمتهای مختلف این برنامه را محقق کنیم.
انتهای پیام/
منبع: ایسنا
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰