دامپزشکی؛ محلهای قدیمی در تهران
به گزارش خبرنگار گروه مناطق «سردبیر پرس»، محله دامپزشکی یکی از محلههای قدیمی تهران است. خیابان دامپزشکی یکی از طولانیترین خیابانهای مناطق ۹ و ۱۰ تهران است. مسیر دسترسی به محله دامپزشکی؛این محله به بیشتر محلات مرکز شهر دسترسی دارد و از موقعیت جغرافیایی خوبی برخوردار است، نزدیکترین ایستگاه مترو به محله دامپزشکی، ایستگاه مترو […]
به گزارش خبرنگار گروه مناطق «سردبیر پرس»، محله دامپزشکی یکی از محلههای قدیمی تهران است. خیابان دامپزشکی یکی از طولانیترین خیابانهای مناطق ۹ و ۱۰ تهران است.
مسیر دسترسی به محله دامپزشکی؛این محله به بیشتر محلات مرکز شهر دسترسی دارد و از موقعیت جغرافیایی خوبی برخوردار است، نزدیکترین ایستگاه مترو به محله دامپزشکی، ایستگاه مترو نواب و توحید است ونزدیکترین ایستگاه اتوبوس به محله دامپزشکی، ایستگاه اتوبوس دامپزشکی، قصرالدشت، کارون، جیحون، بانک، رودخانه، طوس و خوش است.
دادسرای عمومی وانقلاب ناحیه ۱۰، بیمارستان لولاگر، بیمارستان بابک، مجتمع تجاری الماس، سینما کارون، اداره ثبت اسناد، مسجد محمد رسول الله، کتابخونه سلسبیل شمالی از امکانات رفاهی در محله دامپزشکی است.
محله دامپزشکی تهران دارای بوستانها ومکانهای تفریحی بسیاری است که میتوان بوستان سزاوار، بوستان کودک، بوستان طوس، بوستان شهدا، بوستان زنجان، بوستان کارون، بوستان کیف، بوستان اعتماد، مجموعه ورزشی باغ گلستان، بوستان روغنی، بوستان نسترن، بوستان شمشیری را نام برد.
تاریخچه محله دامپزشکی
در گذشته خیابان دامپزشکی خاکی بود و محل رفتوآمد اسبها به دامپزشکی دربار بود. در انتهای خیابان دامپزشکی از سمت نواب یکی از اسطبلهای سلطنتی قرار داشت و دامپزشکان برای معالجه و درمان اسبهای سلطنتی به آنجا میآمدند و با گذشت زمان آن مکان به اداره دامپزشکی ارتش معروف و سپس تحویل دانشکده دامپزشکی داده شد. و باغهای این محله، بخشی از زمینهای طرشت به حساب میآمد و به قسمتی از این محله سهراه طرشت میگفتند.
مهدی اکبری یکی از اهالی قدیمی محله دامپزشکی در گفتگو با خبرنگار «سردبیر پرس» گفت: «در گذشته محله شبیه به خرابهها بود و حتی آب و برق نداشت و زمینش خاکی بود. برای تهیه آب آشامیدنی روزها سر چهارراه میرفتیم و از آبلولهکشی که وجود داشت، آب به خانه میآوردیم، اما اکنون این محله رونق پیدا کرده. اگر اشتباه نکنم، تقریباً ۸۰ سالی هست که این خیابان دامپزشکی نام دارد و قبل از آن این خیابان نامی نداشت.»
انتهای پیام/خ
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰