آشنایی با محله هروی

به گزارش خبرنگار گروه مناطق «سردبیر پرس»، محله هروی در منطقه ۴ شهرداری تهران واقع است و پاسداران، مجیدیه و سیدخندان در همسایگی این محله قرار دارند. بار ترافیکی این محله معمولاً کم است. به مرور زمان بافت قدیمی محله دامپزشکی جای خود را به مراکز تجاری و اداری داد. محله هروی ازشمال به اتوبان […]

به گزارش خبرنگار گروه مناطق «سردبیر پرس»، محله هروی در منطقه ۴ شهرداری تهران واقع است و پاسداران، مجیدیه و سیدخندان در همسایگی این محله قرار دارند. بار ترافیکی این محله معمولاً کم است. به مرور زمان بافت قدیمی محله دامپزشکی جای خود را به مراکز تجاری و اداری داد.
محله هروی ازشمال به اتوبان شهید بابایی، از جنوب به اتوبان زین‌الدین، از شرق به اتوبان امام علی(ع)، از غرب به اتوبان صیاد شیرازی منتهی می‌شود.
هروی دارای امکانات مناسب رفاهی، خدماتی، آموزشی و تفریحی است و مراکز خرید متعددی دارد و جزو محله‌های مناسب سکونت در شمال شرق تهران است. 
خیابان‌های مهم هروی شامل خیابان استاد حسن بنا شمالی که از مجیدیه شروع شده و به خیابان هروی ختم می‌شود و خیابان ریحانه که اصلی‌ترین خیابان محله هروی است، و دو ایستگاه مترو نیز دارد، است.
از مراکز خرید این محله می‌توان به هروی سنتر، هدیش مال، الماس هروی و مجتمع تجاری گلستان اشاره کرد. که در این پاساژها می‌توان کالاهای مورد نیاز و شیک خود را تهیه کرد.
 
تاریخچه و علت نام‌گذاری خیابان هروی تهران
در دوره رضاخان؛ خانواده‌ایی با تحصیلات بالا و خیر و نیکوکار با نام هروی دو روستای حسین‌آباد و مبارک‌آباد را به صورت قسطی از رضاخان خریدند که پس از مرگ رضاخان به صورت کامل به این خانواده تعلق گرفت.
یکی از شهروندان محله دامپزشکی در گفتگو با خبرنگار «سردبیر پرس» گفت: شورای شهر محله در سال ۱۳۹۰  تصمیم داشت نام این منطقه را از هروی به سوسنگرد تغییر دهد اما ساکنین محله اعتراض و مخالفت کردند و قضیه منتفی شد.
در گذشته محله هروی، شمس‌آباد نام داشت که دارای یک باغ بزرگ که  امروزه به صورت بوستان بسیار بزرگ است. از سمت هروی به شمال تهران که برویم عمارت عین الدوله را می‌بینیم که یکی از جاذبه‌های گردشگری قدیمی و سرسبز این محله به شمار می‌رود.
 
انتهای پیام/خ