آشنایی با محله «ایوانک» تهران

به گزارش خبرنگار گروه مناطق «سردبیر پرس»؛ محله ایوانک با مساحت حدود ۳۰۳ هکتار و جمعیت بالغ بر ۳۵ هزار نفر، محله‌ایی است در ناحیه ۷ منطقه ۲ تهران که از امکانات و دسترسی‌های بسیاری برخوردار است. محله ایونک در مرکزی شهر تهران واقع شده است و از لحاظ موقعیت جغرافیایی در شهرک غرب واقع شده […]

به گزارش خبرنگار گروه مناطق «سردبیر پرس»؛ محله ایوانک با مساحت حدود ۳۰۳ هکتار و جمعیت بالغ بر ۳۵ هزار نفر، محله‌ایی است در ناحیه ۷ منطقه ۲ تهران که از امکانات و دسترسی‌های بسیاری برخوردار است.
محله ایونک در مرکزی شهر تهران واقع شده است و از لحاظ موقعیت جغرافیایی در شهرک غرب واقع شده است و ساختمان دوقلوی وزارت بهداشت از جمله شاخصه‌های محله ایوانک است.
از محله‌های نزدیک به ایوانک می‌توان به محله‌های شهرک آزمایش، شهرک غرب، مرزداران، کوی نصر، پونک، سپهر اشاره کرد.
 ایوانک از شمال با بلوار دادمان، بلوار فرحزادی و خیابان زرافشان شمالی؛ خیابان حسن سیف، میدان صنعت، بلوار پاکنژاد و از شرق با بزرگراه شیخ فضل الله و از جنوب با بزرگراه همت مجاورت دارد.
از مراکز درمانی و بیمارستانی ایوانک می‌توان به بیمارستان لاله، بیمارستان آتیه، درمانگاه ایوانک بیمارستان بهمن، درمانگاه قدس، کلینیک دامپزشکی پرشین اشاره کرد.
از مساجد بلوار ایوانک تهران می‌توان به مسجد صاحب الزمان (عج)، مسجد امام حسین(ع)، می‌توان اشاره کرد.
مراکز دولتی و مهم ایوانک عبارتند از؛ سفارت مالزی، سفارت تونس کمسیون پزشکی قانونی، وزارت بهداشت، شرکت آب و فاضلاب، بانک ملت، راهنمایی و رانندگی منطقه ۳، پست بانک.
بوستان‌ها و جا‌های دیدنی ایوانک شامل؛ بوستان خوارزم پارک بازی، بوستان گلبرگ، بوستان فروردین، بوستان اردیبهشت، بوستان مهر، بوستان آبان، بوستان سیما، بوستان گل‌افشان، بوستان اقاقیا، بوستان فلامک، بوستان ایوانک، بوستان پونک باختر، بوستان دادمان، بوستان درخشان، بوستان سهروردی است.
 
مسیر دسترسی به محله ایوانک
نزدیک‌ترین ایستگاه‌ مترو به ایوانک ایستگاه مترو میدان صنعت و نزدیک‌ترین ایستگاه تاکسی، ایستگاه تاکسی بلوار فرحزادی؛ پایانه تاکسیرانی میدان صنعت به انقلاب ضلع جنوب غربی است.
تاریخچه محله ایوانک تهران
 بلوار ایوانک در قدیم از جمله مسیرهای ارتباطی بین فاز و میدان صنعت بود که بعد‌ها با ساخت بزرگراه یادگار امام، محله ایوانک به دو بخش شرقی و غربی تقسیم‌بندی شد که بخش غربی به رود دره فرحزاد منتهی می‌شود که اکنون رود دره به بوستان نهج‌البلاغه تبدیل شده است.
انتهای پیام/خ