اساتید حوزه مثل شهید مطهری علم خود را به روزرسانی کنند
به گزارش «سردبیر پرس»؛ حجتالاسلام والمسلمین محمد حسین کبیریان امروز در مراسم تجلیل از اساتید حوزههای علمیه خواهران استان تهران که در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری گفت: اولین وحی خداوند متعال اشاره به معلم بودن خداوند دارد که نشان میدهد معلم بودن ارزش بسیار والایی […]
به گزارش «سردبیر پرس»؛ حجتالاسلام والمسلمین محمد حسین کبیریان امروز در مراسم تجلیل از اساتید حوزههای علمیه خواهران استان تهران که در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری گفت: اولین وحی خداوند متعال اشاره به معلم بودن خداوند دارد که نشان میدهد معلم بودن ارزش بسیار والایی دارد.
وی افزود: وقتی خداوند پیامبر را مبعوث میکند شان او را شان معلمی نشان میدهد. این جایگاه افتخار و حساسیت دارد. اگر بخواهیم جایگاه اصلی آن را در نظر بگیریم باید ببنیم خداوند و پیامبر او چگونه به تعلیم و تربیت مردم میپرداخت. اگر قرار است که شما وارث پیامبر باشید کار حساس خواهد بود.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران ادامه داد: نرمخویی، مدارا، تواضع و غمخوار مردم بودن از خصوصیات پیامبر(ص) بود اگر قرار است که شما جانشین ایشان باشید اولین اقدام شما باید دلسوزی نسبت به کسانی باشد که در اختیار شما قرار داده شده که تربیت کنید. اگر قرار است که طلبهای در تراز انقلاب و دین تربیت شوند باید مثل شهید مطهری نیاز شاگرد خود را پیدا کرده و برطرف کنید.
حجتالاسلام والمسلمین کبیریان بیان کرد: شهید مطهری زمانی تشخیص میدهند که باید کتاب فلسفی بنویسند و یک زمان احساس میکنند باید شبهات را پاسخ دهند کتاب عدل الهی را مینویسند، یک زمانی احساس میکنند که حقوق زن رعایت نمیشود کتاب حقوق زن را مینویسند، یک زمانی هم احساس میکنند که باید برای کودکان کتاب بنویسند آن استاد که به حق باید قلم به دست گرفته و کتاب داستان و راستان مینویسند و این نشان میدهد که ایشان برای خود شان و جایگاه قائل نیست بلکه به نیاز جامعه توجه دارند و با توجه به آن کار میکنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر ما هم بخواهیم مثل استاد مطهری موفق و پاسخگو باشیم باید به نیاز جامعه توجه کنیم و شانی جز خدمتگزاری برای خود قائل نباشیم. اگر قرار باشد طلبه تراز تربیت کنیم باید علم خود را به روزرسانی کنیم که شبهات هر زمان را با توجه به آن زمان پاسخ دهیم. در این مسیر باید به تحقیق و پژوهش پرداخته و با جامعه در ارتباط باشیم و پاسخهای قانع کننده بدهیم. باید معارف الهی را به خوبی آموزش ببینیم و آن را به جامعه انتقال دهیم.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰