جناب مولوی در کدام سیاره سیر میکند؟
محمد نقی زاده در یادداشتی ارسالی به «سردبیر پرس» نوشت: نظام جمهوری اسلامی ایران در فروردین ۵۸ و پس از حدود از حدود سه ماه از شروع انقلاب اسلامی ایران با برگزاری همه پرسی و بر مبنای قانون اساسی شکل گرفت. نمونهای از یک نظام مردمی و برمبنای قانون که تا کنون در هیچ جای […]
محمد نقی زاده در یادداشتی ارسالی به «سردبیر پرس» نوشت: نظام جمهوری اسلامی ایران در فروردین ۵۸ و پس از حدود از حدود سه ماه از شروع انقلاب اسلامی ایران با برگزاری همه پرسی و بر مبنای قانون اساسی شکل گرفت. نمونهای از یک نظام مردمی و برمبنای قانون که تا کنون در هیچ جای دنیا با این استحکام و مقبولیت و مشروعیت شکل نگرفته و همواره رو به پیشرفت است.
در طول چهل و پنج سالی که از عمر با برکت این انقلاب و نظام اسلامی میگذرد همواره شاهد حوادث و رویدادهای متنوع و گاه منحصر به فردی در حوزههای مختلف سیاسی امنیتی اقتصادی و… بودهایم که عمده این حوادث به سبب رویارویی با ابرقدرتهای مستکبر و به سبب زیر یوغ آنها نرفتن بوده است. روحیه خودباوری و شعار ما میتوانیم با اتکال به قدرت خداوند متعال و بر پایه آموزههای دینی سبب رشد چشمگیر و روزافزون این کشور در عرصههای مختلف شده است.
در سالهای اخیر بخصوص یک دهه گذشته ایران اسلامی دستخوش حوادث و مسائلی از جنس اقتصادی شده است که به سبب تحریمهای ظالمانه و گاهاً بیتدبیری دولتها فشارهای زیادی در حوزه معیشت و سبک زندگی بر مردم تحمیل شده است. اینها در شرایطی است که نظام جمهوری اسلامی مسیر پیشرفت خود را با سرعت در حال طی کردن بوده و به واسطه دلایلی که ذکر شد، مردم که همواره از ارکان اصلی این نظام هستند و در طول این چهل و پنج سال و نیز سالهای مبارزه با حکومت طاغوت و نیز به خصوص در سالهای جنگ تحمیلی حمایت خود را از اسلام و نظام اسلامی تحت هر فشار و شرایطی ثابت کردهاند بیشترین رنج را برده و زندگی آنها تحت تاثیر قرار گرفته است.
اینها در شرایطی است که رهبر فقید و دانشمند ایران اسلامی همواره موجی از امید را در جامعه پمپاژ کرده و وعده فتح قلهها را داده است. وعدهای که صادق است و همگان به آن ایمان دارند.
در چنین شرایطی، اما عدهای که از قِبَل همین نظام به نوایی رسیده و جایگاهی در بین برخی مردم بومی پیدا کردهاند به بهانه اعتراض در برخی مسائل داخلی و معیشتی با گلآلود کردن آب، هم خودشان سعی در بهرهبرداری و فشار به نظام هستند و هم خوراک و بهانه برای دشمنان این مردم فراهم میکنند.
ترویج بیحجابی و عادیسازی آن در جامعه از حدود ده سال پیش توسط عوامل مزدور و تحت عنوان «پروژه» توسط کشورهای غربی و عبری استارت خورده و با هدف ترویج فساد و بی بندوباری و به اذعان خود آنها نابود کردن مقام و جایگاه زن در خانواده اسلامی در ایران در حال اجراست. جدای از میزان موفقیت مسئولان امر در جمهوری اسلامی در مقابله با این پروژه، اما سوال اینجاست که چرا یک فردی که در جامعه اهل سنت سیستان و بلوچستان بهعنوان مولوی یاد میشود و تریبون مذهبی- سیاسی نماز جمعه اهل سنت شهرستان در اختیار وی است، همصدا با دشمن در اجرای این پروژه ایفای نقش میکند؟ و چرا مسئولین امر و متولیان نظارت بر رفتار ائمه جمعه واکنشی در خور انجام نمیدهند؟
مسئله تبعیض که این روحانی اهل سنت مرتباً به آن اشاره میکند، در حال حاضر و با رویکردی که نظام مقدس جمهوری اسلامی در سیستان و بلوچستان در پیش گرفته است، بیشتر شبیه به یک جوک میماند مخصوصاً در حوزه بانوان.
سوال اینجاست که در استانی که هم در سطح مدیران کل استانداری، مدیران دستگاههای مختلف اجرایی و معاونانشان، مدیران مناطق آزاد، کارخانهها و… از بانوان هستند. شهردار و بخشدار و فرماندار خانم منصوب شدهاند و بانوان در تمام مشاغل و مناصب و مسائل صاحب نظر هستند، سخن از تبعیض به وسط آوردن چه اهدافی را در پشت پرده دنبال میکند و ناطق این قسم سخنان به دنبال چه منفعتی است؟ مشابه همین از برادران و خواهران اهل سنت در مشاغل و مناصب مختلف در سطح استان استفاده شده است.
افرادی که در طول حوادث شکست خورده سال ۱۴۰۱ همپای دشمنان این مردم بوده و کلیدواژههایی از حلقوم آنها بیرون آمده که رمز براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است چرا نمیخواهند باور کنند که این پروژه اربابان غربی_عربی_عبری آنها که نتیجه ماهها تلاش و برنامهریزی در اتاقهای فکر محرمانه و فوق سریشان بوده است، مدتهاست که شکست خورده و هنوز این فرد در حال بازی خوردن است. یک بار هم که شده برای مردم از ظرفیت و تریبونی که به واسطه همین مردم فراهم شده است، استفاده کنند.
انتقاد و بیان مشکلات مردم از تریبون نماز جمعه کاری پسندیده است و چه جایگاهی بهتر از نماز جمعه برای نهیب زدن به مسئولان و مدیرانی که ضعف و نقصانی در عملکرد آنها وجود دارد. اما شایسته نیست از این بستر سوءاستفاده شده و خطیب نماز جمعه وارد موضوعاتی شود که پیش از این حل شده و لزومی به بیان آنها وجود ندارد. مسائلی مثل اعدام مجرمان بر اساس قانون و شرع و تمامیت ارضی کشور که به نوعی خط قرمز تمام ایرانیها و حاکمیت است در قانون مشخص شده و نقش همگان نیز تعیین شده است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰